Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota RAV4


Akciós Toyota RAV4 | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota RAV4 már
7 040 000 Ft-ért!Fedezze fel!

Az új RAV4 a kézzelfogható, valós előnyöket nyújtó technológiák széles skáláját kínálja: az új hibrid rendszer remek menetdinamikáját, a Toyota Safety Sense megnyugtató biztonságát és a panoráma kamerarendszer praktikumát. Az új RAV4 kalandozásra csábít.

A kompakt SUV kategóriát megteremtő RAV4 immár 20 éve testesíti meg a mobilitás határtalan szabadságát. Vonzó vonalvezetésével és erőteljes kiállásával az új RAV4 most még merészebb kalandokra csábítja Önt - akár a nagyvárosi forgalomban, akár a nyílt utakon autózik.

A RAV4 az első Toyota, amelyben megjelenik a panoráma kamerarendszer, és négy kamera segítségével 360 fokos képet alkot az autó környezetéről.Belső tér

Toyota RAV4 - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

Az erőteljes riasztórendszer hatékonyan egészíti ki a gyári indításgátló jelentette védelmet. Opcionális emelésérzékelő a keréklopások és a trélerrel történő elszállítás jelzésére.

Toyota RAV4 - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A Toyota Touch 2 egy teljesen integrált multimédia-rendszer, drag and flick funkciójú színes érintőképernyővel, az USB-eszközökkel, iPod készülékekkel és okostelefonokkal kompatibilis audiorendszerrel, valamint olyan Bluetooth 3.0 jellemzőkkel, mint a telefon-kihangosítás, az SMS-integrálás és a music steaming. A WVGA képernyőn a tolatóradar által közvetített kép is megjelenik.

Toyota RAV4 - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

Az eredeti bőrkárpitozás ideális tartozék, amely hatásosan növeli az autó vonzerejét. A csúcsminőségű bőrből, szigorú előírások alapján készített kárpitozás egyszerre kényelmes, praktikus és tartós.
Technológia

Toyota RAV4 - modern technológia | Schiller Autó Család

A Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer fény- és hangjelzéssel jelzi, ha az autó az irányjelző használata nélkül elkezd kisodródni a kijelölt forgalmi sávból.

Toyota RAV4 - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

A Holttérfigyelő rendszer biztonságosabbá teszi a sávváltást. A hátul elhelyezett radarok érzékelik az Ön autója melletti vagy mögötti holttérben haladó járműveket, s a berendezés erre fényjelzéssel figyelmezteti Önt a megfelelő oldali visszapillantó tükörben.

Toyota RAV4 - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

A VSC automatikusan szabályozza az egyes kerekekre jutó féknyomást és a motorteljesítményt, hogy fenntartsa a stabilitást, például éles kanyarvételkor vagy csúszós útfelületen megelőzve a jármű kicsúszását.


Biztonság

Toyota RAV4 - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

A RAV4 integrált dinamikus hajtási rendszere (IDDS) még tökéletesebb lett: az összkerékhajtású modell fürgébbé és fordulékonyabbá vált, élvezetes stabil a kanyarban, és a kormányérzet is sportosabb - így Ön bármilyen helyzetben magabiztosan uralhatja az autót.

Toyota RAV4 - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A Toyota Safety Sense csomag Gyalogosfelismerő funkcióval kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszere kombinálja a milliméter hullámhosszúságú radart egy kamerával, hogy képes legyen detektálni más járműveket az úton. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt és a fékrásegítés is működésbe lép. Ha az autós nem fékez időben, a berendezés a fékek automatikus működtetésével megelőzi az ütközést, vagy mérsékli annak súlyosságát.

Toyota RAV4 - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Az automatikus távolságifény-vezérlés (AHB) éjszaka optimális látási viszonyokat teremt - méghozzá a közlekedés minden résztvevője számára. A belső visszapillantó tükör mellé beépített kamera érzékeli a szembejövő autókat, sőt még az utcai világítás fényerejét is méri. A rendszer automatikusan kapcsol a tompított világítás és a távfény között, így az autósnak csak az útra kell figyelnie.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi tíz meg kettő?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380