Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota új Auris


Akciós Toyota új Auris | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota új Auris már
3 845 000 Ft-ért!Fedezze fel!

Az Auris első és hátsó traktusát mindenre kiterjedően áttervezték, ami szélesebb megjelenéssel és alacsonyabb tömegközéppont látványával ruházta fel a járművet. Az Auris kiállása ezzel elegánsabb, kifinomultabb lett. Elöl krómozott „szárnyakban” folytatódik az új, eddiginél erőteljesebb Toyota logó. A motorháztető belépő éle alatt végigfutó, markáns felső szárny a jármű teljes szélességében végigfut. Az alsó szárny az első lökhárító felső felületén fut végig, a LED-es nappali fénnyel szerelt új, LED-es fényszóró belső éléig.

Az 1.2T, a Toyota vadonatúj, közvetlen befecskendezéses, négyhengeres, benzines turbómotorja az új Auris-ban mutatkozik be, miközben az 1.6 D-4D dízel motor is megjelenik az Auris kínálatában.

Az alsó-középkategóriában az új trendek az üzemanyag-fogyasztás, a károsanyag-kibocsátás és az üzemben tartási költségek mérséklése. Mindezt mi a Toyotánál úgy érjük el, hogy ez nem megy a vezetési élmény vagy a menetteljesítmények rovására. Ennek érdekében az új Auris benzines, dízel és full hybrid hajtáslánc-kínálatát kibővítettük és alaposan átdolgoztuk.Belső tér

Toyota új Auris - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

Az új Auris fedélzetén érdemben javult az utastér érzékelhető minősége, köszönhetően annak, hogy a tervezők csökkentették a műszerfal „optikai tömegét”, letisztultan integrálták az egyenletesebben megvilágított műszeregységet, valamint egységesebb formában és kidolgozással alkalmazták a szemcsézett felületű anyagokat és díszítő elemeket.

Toyota új Auris - dinamikus külső | Schiller Autó Család

Maga a műszeregység erőteljesebb, sportosabb kialakítást kapott. A sebesség- és fordulatszámmérő műszerek „csöves árnyékolóban” helyezkednek el, a kettő között egy új, 4,2 colos, színes TFT multi-információs kijelző található. A Toyota Touch multimédia egység 7 colos LCD képernyővel rendelkezik, amit érintőgombok öveznek.

Biztonság

Toyota új Auris - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

A biztonságos közlekedés elkötelezettjeként a Toyota fontosnak tartja, hogy olyan komplex megközelítést alkalmazzon, amely egyszerre szólítja meg az embereket, a járműveket és a közlekedési környezetet, továbbá a balesetekből szerzett tapasztalatokból, ezen ismereteket a fejlesztés során hasznosítva, „valós életben érvényesülő biztonságot” eredményez.

Toyota új Auris - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A Toyota idén bevezeti a ‘Toyota Safety Sense’ elnevezésű rendszert, amely újonnan kifejlesztett aktív biztonsági technológiák sorát alkalmazva segít megelőzni a legkülönfélébb forgalmi helyzetekben előforduló baleseteket, vagy enyhíteni azok következményeit.

Toyota új Auris - megbízható technológia | Schiller Autó Család

A hozzávetőlegesen a 10-80 km/óra sebességnél üzemelő, Ütközés előtti biztonsági rendszer felismeri a jármű előtt tartózkodó tárgyakat, és mérsékli annak a kockázatát, hogy autónk nekiütközzön a másik járműnek. Amennyiben ütközés veszélyét észleli, fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, hogy fékezzen. Emellett a PCS rendszer előkészíti a fékrendszert, hogy a pedál megérintésekor azonnal fokozott fékhatást tudjon biztosítani. Amennyiben a vezető nem reagál kellő időben, a rendszer automatikusan működésbe hozza a féket.


INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi négy meg négy?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380