Toyota Schiller

Yaris Van

induló ár már 2 265 500 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Örömmel tudatjuk, hogy 2013. májustól rendelhető a Yaris kishaszongépjármű változata a Yaris Van. Az új modellünk három különböző motorváltozattal, kizárólag kézi váltóval áll az ügyfelek rendelkezésére: 1.0 és 1.33 benzines, továbbá 1.4D4D dízelmotorral egyaránt elérhető.

Külső jellemzők: - csak háromajtós kivitel - a személygépkocsi változattal megegyező karosszériaszínek - ezüstszínű, nyolcküllős, 15' dísztárcsák, 185/60R15 gumiméret - fekete műanyag levegőbeömlők, tükörborítás és kilincsek - áttetsző, fekete, biztonsági fólia a hátsó oldalablakokon

Belső tér

Fáradjon beljebb: az új Yaris kabinja igazán kellemes hely. A gyönyörű formavilágú utastér kiváló minőségérzetet nyújt, hiszen új anyagokból és új színekből alkottuk meg - ráadásul minden eddiginél tágasabb teret alakítottunk ki benne. Üs akkor még nem esett szó a gazdag felszereltségről, ami minden utazást igazi élvezetté varázsol.

A Toyota Touch 2 egy teljesen integrált multimédia-rendszer, drag and flick funkciójú színes érintőképernyővel, az USB-eszközökkel, iPod készülékekkel és okostelefonokkal kompatibilis audiorendszerrel, valamint olyan Bluetooth 3.0 jellemzőkkel, mint a telefon-kihangosítás, az SMS-integrálás és a music streaming.

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.

Technológia

Az állítható sebességhatároló (ASL) megakadályozza, hogy az autó átlépje a vezető által beállított sebességhatárt. A vezérlőrendszer a motor teljesítményét szabályozza, így a jármű sebessége még akkor sem lépi át a meghatározott értéket, ha az autós lenyomja a gázpedált. Az előre beállított sebességhatár a kijelzőn látható, és a jelzés villogni kezd, ha az autó elérte a kijelölt sebességet.

A szürkületérzékelő méri a fény erejét, és sötétedéskor automatikusan kapcsolja a tompított fényszórót.

Biztonság

Az ülések különleges rögzítőrendszerét felső bekötési pont egészíti ki, ami meggátolja, hogy a gyermekülés előre billenjen - így biztonságosan és kényelmesen rögzíthetők az ISOFIX gyermekülések (megrendelhetők a Toyota márkakereskedésekben).

Az autóban hét légzsák óvja a bent ülők testi épségét: vezetőoldali térdlégzsák, SRS légzsákok a vezető és az első utas előtt, oldallégzsákok az első üléseknél, valamint az utastér teljes hosszában végighúzódó SRS függönylégzsákok.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 4 + Kilenc?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613