Kiemelt tanácsadóink

Mészáros Zoltán

Flotta értékesítés - kiemelt kapcsolattartó

Mobil: +36 30 537 2389

E-mail: meszaros.zoltan@schiller.hu

Flotta értékesítés - kiemelt kapcsolattartó

Egy vállalkozás életében a gépkocsi, hasonlóan a telephely megválasztásához évekre szóló döntés ami befolyásolja az eredményes működést. Célom, hogy megalapozott döntést hozzunk közösen ügyfelemmel, hogy a gépkocsi vásárlás ne vakrepülés legyen a sok piaci ajánlat és behatás között. Napi szinten vizsgálom az elérhető ajánlatokat, melyek alapján költségelemzések végezhetők excel formátumban prezentálva, biztosítva a döntéstámogatást. Ez csak egy eszköz mellyel célom hogy a gépkocsi vásárlás, bérlés hasonlóan a pénzügyi döntéseinkhez gondosan megtervezett legyen. Alapvégzettségem a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzet közgazdász diploma, kiegészítő alkalmazott informatikai képesítéssel. Ezért is tartom különösen fontosnak, hogy a megfelelő műszaki tartalom mellett, a gépkocsik kapcsán elérhető financiális lehetőségeket is mérlegre tegyük, hogy amikor tényleg szükség van az autóra már gyors és megfontolt döntést hozzunk. Köszönöm figyelmét, és várom megtisztelő megkeresését, hogy közös munkába kezdhessünk.


Keszler Péter

Flotta értékesítés - kiemelt kapcsolattartó

Mobil: +36 30 539 4934

E-mail: keszler.peter@schiller.hu

Flotta értékesítés - kiemelt kapcsolattartó

A hobbim a munkám, gyerek korom óta imádom és ismerem az autókat. Végzettségem közgazdász, a Schiller akvizíciós csapatát 5. éve erősítem. Hiszem, hogy a legjobb ár-értékű flotta-ajánlat kidolgozásán túl egy hosszú távú partnerkapcsolat kialakításával nem csak egyszeri, de folyamatos támogatást tudok nyújtani a hozzám forduló ügyfeleknek. Szállítmányozás területén dolgoztam hosszabb ideig, ezért nagyon jól ismerem a haszongépjárművek kapcsán felmerülő igényeket és ezekre a megoldást. Sikerorientált személyiségemből fakadóan törekszem a kimagasló ügyfél elégedettség fenntartásában, mert biztos vagyok benne, hogy ez segíti az újabb üzleti és baráti kapcsolatok lehetőségét, és céljaim megvalósulását.


Angyal Tamás

Flotta értékesítés vezető

Mobil: +36 30 600 7698

E-mail: angyal.tamas@schiller.hu

Flotta értékesítés - kiemelt kapcsolattartó

Üdvözlöm a Schiller Business+ tanácsadóinkat bemutató oldalán. Angyal Tamás vagyok a Schiller Autó Család flottaértékesítésért felelős vezetője. 20 éve hivatásom az értékesítés, ebből 15 évet a gépjármű kereskedelem területén töltöttem. Fontos számomra ügyfeleinkkel való egyedi törődés. Tapasztalatom szerint Partnereink hasonló problémákkal küzdenek a gépjármű beszerzés, üzemeltetés területén. Ugyan akkor hiszem, hogy az egyedi igények megtalálása a szolgáltatások személyre szabása tudja azt pluszt nyújtani amiért érdemes dolgozni, ez fontos számomra. Hiszem, hogy minden Partneremnek a tudásunk szerinti legjobbat kell nyújtanom és ezt Kollégáimtól is elvárom.