Kiváló autók a családnak, kompromisszumok nélkül – Opel Mokka X

2018.04.13.

1 perc

Az előző X sorozatos cikkünkben elkezdtük bemutatni az Opel X Széria tagjait, amelyek kiválóan teljesítenek a szabadidőautó szegmensben a családosok szolgálatában is. A három részes cikkünk ezen részében bemutatjuk az Opel Mokka X-et, mint kiváló megoldást egy kisebb vagy közepes méretű család számára.



A luxuskategória innovációival – Opel Mokka X

Az egyre népszerűbb szabadidő-autók piacán a jelentős piaci részesedéssel megtalálható Opel Mokka X harmonikus külső megjelenésével tűnik ki a magyar autórengetegből. Az autóhoz választhatók többek között LED lámpák is, amelyekkel a mátrix rendszer jobb látási viszonyokat teremt, így fokozva az esztétikusság mellett a biztonság érzetét is.

Szabadon, együtt a természetben | Schiller.hu
Szabadon, együtt a természetben | Schiller.hu

Az autóban megtalálható érintőkijelző (Apple Car Play, Adroid Auto), On Star rendszer (segítség hívás), Opel Eye (ráfutás gátló, táblafigyelő rendszer), továbbá kérhető kulcsnélküli nyitás és indítás is, amely biztosít számunkra a biztonságosság érzetén túl egy fajta prémium életérzést.
A Mokka X 356 literes csomagtartója biztosítja számunkra, hogy egy közepes családdal is nekivághassunk egy nagyobb autóútnak, utazásnak. Tudni érdemes, hogy ebben a SUV-ban egyéb prémium kategóriájú innovációk is megtalálhatóak, amelyek biztosítják a felemelő élet-érzést.

Mokka X a városban | Schiller.hu
Mokka X a városban | Schiller.hu 

Reméljük, hogy tetszenek az Opel X Család modelljei és azon belül az Opel Mokka X. Ha igen, ki lehet őket próbálni a váci úti Schiller Opel Autószalonban, hétközben 8-tól 18 óráig és szombaton is 9-től 13 óráig.

Továbbá, hadd ajánljuk a következő videót, amelyben részletesebben bemutatjuk az Opel Mokka X-et.