Javítási folyamat

Javítási folyamat

  1. A gépkocsi beérkezésekor a munkafelvevő a kedves ügyféllel együtt megnézi a sérüléseket.

  2. A szükséges dokumentumok kitöltése után megtörténik a kárfelvétel, melynek során készült kárfelvételi jegyzőkönyv alapján megtörténik az alkatrészrendelés, és a banki meghatalmazás megkérése.

  3. Ezek után a jegyzőkönyvben rögzített sérülések javítását megkezdi a karosszérialakatos.

  4. Ha elkészült a munkával, akkor az autót az új és kijavított alkatrészekkel összepróbált állapotban minőségileg ellenőrzi a műhelyvezető.

  5. Ha az ellenőrzésen minden tökéletes, akkor szétszerelés után a gépkocsi továbbmegy a fényező műhelybe, ahol a fényező-előkészítő előkészíti fényezésre a fényezendő elemeket. Ha elkészült, akkor a fényező műhely vezetője minőségileg ellenőrzi az elvégzett munkát, és besorolja fényezésre az autót.

  6. A gépkocsi ezután bekerül a fényezőkabinba, ahol megtörténik a fényezés.

  7. Ezután újabb minőségellenőrzésen esik át az autó, melynek végeztével visszakerül a lakatosműhelybe. Itt megtörténik a teljes összeszerelés a lefényezett új és kijavított alkatrészekkel.

  8. A készre szerelés után újabb minőségellenőrzés következik, majd a gépkocsi továbbhalad a polírozó műhelybe, ahol átvizsgálják a fényezést.

  9. Innen a mosóba halad tovább a gépkocsi, ahol gyönyörűen kitakarítjuk, és lemossuk, hogy kedves ügyfeleink ne csak szépen megjavított, hanem tiszta autót is kapjanak vissza.

  10. Végül átadjuk Önnek újjá varázsolt autóját!

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Mennyi 6 + 7?