Fabia Clever már 2 999 100 Ft-tól!

Az egyik legnépszerűbb modellünk most Porsche Bónusz finanszírozással már 2 999 100 Ft-tól az Öné lehet!

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy autóinkat választó ügyfeleink igényeihez igazítsuk. Ennek megfelelően már 2 999 100 Ft-tól elérhetővé vált a Fabia Clever felszereltség. Az Ambitionre épülő ŠKODA Fabia Clever a megszokott Simply Clever megoldásokon felül számos hasznos extrát kínál felhasználóinak:

  • fűthető első ülések
  • bőr kormánykerék
  • hátsó parkolóradar
  • MP3-as Swing rádió érintőképernyővel
  • Bluetooth telefonkihangosító
  • kulcs nélküli indítás

- Kizárólag Fabia Clever 1.0 MPi 75 LE változat esetén.

- Az akció visszavonásig érvényes.

- A Porsche Bónusz akció a 2,5% THM ajánlattal nem kombinálható.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Fabia Clever Porsche Bónusz ajánlatunk, adja meg adatait és tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 2 + 9?

Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! Az ajánlat (Fabia Clever 1.0 MPi 75 LE modell már 2 999 100Ft-tól) előfeltétele a "Porsche Bónusz" finanszírozás, azaz hogy gépjárművásárláshoz a Porsche Pénzügyi Csoport valamely finanszírozási ajánlatát igénybe vegyék (de az akció "2,5 % THM" finanszírozással nem kombinálható). Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A képek illusztrációk. További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!