Volkswagen márkaszerviz

Egy Volkswagen igazi műszaki csodát jelent. Hogy Ön sokáig örömét lelje benne és biztonságosan közlekedhessen, bízza a karbantartást a Volkswagen szakértőire, akik mindegyike intenzív képzésben részesült az Ön autójának sajátosságait illetően.

Mire számíthat, ha az autóját behozza a szakszervizbe:

Egyszerűen egyeztessen időpontot - nem fogja az idejét vesztegetni
Megspóroljuk Önnek a fölösleges várakozási időt a javítási munkák átvételénél, mert gondosan felkészülünk az Ön látogatására a szervizben. Elegendő, ha felhív minket az időpont egyeztetése céljából. Amennyiben szívesen jelen lenne az autó diagnosztizálása során, kérjük, az előzetes bejelentkezés során ezt jelezze felénk. Ehhez a megszokottnál kicsit több időt tegyen szabaddá (kb. 30-40 perc).

Csak hozza be pontosan az autóját - minden a kívánsága szerint történik
Az autó átvételénél a szerviz-tanácsadó felkészülten várja Önt az előre megbeszélt időpontban, és mindenben egyértelműen megállapodik Önnel. Az Ön beleegyezése nélkül semmilyen javítást nem végzünk el!

Egyszerűen csak el kell vinnie az autót - már minden készen várja Önt
Minden megállapodást teljesítünk, mire Ön az egyeztetett időpontban eljön az autóért. Az autó már várni fog Önre! Kívánságára, a szerviz-tanácsadó készséggel elmagyarázza, hogy milyen munkákat végeztek el. Szánjon rá erre egy kis időt.


Volkswagen gumikereskedés

Gumikereskedés

Márkaszervizünkben számos gumimárka közül választhat az Ön gépkocsijához leginkább megfelelőt.
Volkswagen bérautó

Bérautó

Bérautóinkkal Ön a javítás időtartama alatt is megőrizheti mobilitását.
Volkswagen hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás

Autóját 1 óra munkadíj felszámításával elhozzuk budapesti otthonából, vagy telephelyéről és átvizsgálás illetve javítás után vissza is visszük.
Volkswagen autómentő

Autómentő

Hívja autómentőnket a 06-30-941-66-75, vagy partnerkártya esetén a klubkártya központot a 06-80-204-143 telefonszámon!
Volkswagen minőségbiztosítási tanúsítvány

Minőségbiztosítási tanúsítvány

Márkaszervizünk ISO MSZ EN ISO 9001: 2015 minősítéssel rendelkezik.
Volkswagen autómentő

Gyorsszerviz

Gyorsszerviz szolgáltatásunk igénybevételével Ön soron kívül végeztetheti el az egyszerűbb és rutinszerű karbantartási munkákat.
Volkswagen kerék és gumiraktározás

Kerék és gumiraktározás

Téli- ill. nyári gumijának tárolását megoldjuk, hogy ezzel is időt és fáradságot takarítsunk meg Önnek.
Volkswagen tartozékok, kiegészítők

Tartozékok, kiegészítők

Különösen a biztonság, kényelem, sport, ruházat területén bemutatótermünkben kiegészítők és tartozékok nagy választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Volkswagen biztosítási tanácsadás

Biztosítási tanácsadás

Biztosítási ügyekkel foglalkozó kollégánk szívesen válaszol ügyfeleink kérdéseire. Márkaszervizünkben teljes körű biztosítási ügyintézéssel várjuk Önt!
Volkswagen klíma szerelés

Légkondicionáló berendezés javítása

Márkaszervizünkben gépkocsijának légkondicionáló berendezésével kapcsolatos karbantartási és javítási munkákat is vállaljuk.
Volkswagen műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatás

Márkaszervizünkben Ön gépkocsija műszaki vizsgáztatását is elvégeztetheti.
Volkswagen tartozékok, kiegészítők

Munkafelvétel

A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban bármelyik munkafelvevő kollégánk készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Volkswagen karosszéria műhely

Karosszéria műhely

Saját karosszérialakatos műhelyünkben autóját eredeti állapotába hozzuk helyre. Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértelmünkben, a garanciában és korrekt árainkban nem fog csalódni.
Volkswagen fényezés

Fényezés

A legmodernebb berendezésekkel felszerelt fényezőműhelyünkben kizárólag gyárival azonos minőségű és környezetkímélő vízbázisú festékeket használunk. Kitűnő szakembereink a javítási munkákat kiváló minőségben, teljes garanciával vállalják.