Tesztközelben a Toyota: Ismerd meg a Corolla igazi arcát!

2020.04.22.

1 perc

Tesztközelben a Toyota: Ismerd meg a Corolla igazi arcát!

Szokás szerint semmit nem bíztunk a véletlenre: tavaly nyáron olyan átfogó tesztnek vetettük alá az új Toyota Corolla családot, ami mit sem vesztett aktualitásából. Íme 12 percben minden, amit a Toyota Corolla modelljeiről tudnod kell!


Ebben a Tesztközelben videóban kollégáink három változatban próbálták ki a Toyota Corollát: egy kombit kétliteres hibrid motorral, egy ötajtós 1.2-es turbó benzinest, és egy 1.8-as, 122 lóerős sedan hibridet. A párhuzamosan zajlott tesztek során azonban nemcsak az azonos útvonalon megtett táv fogyasztását hasonlították össze. Kipróbálták az egyes modelleket városi környezetben és országúton, teret engedtek a Toyota Safety Sense 2 vezetéstámogató rendszernek, bemutatták a beltért és a dizájnt, na meg persze az egyik legfontosabbról, a vezetési élményről is beszámoltak.

Ebben a 12 percben többek között megtudhatod, hogy az ötajtós, turbó benzines modell háromféle vezetési módján akár menet közben is lehet változtatni a forgalom alakulásának függvényében, hogy mit jelent a Toyotánál alapfelszereltségnek számító Safety Sense rendszer, hogy melyik kipróbált modell tartalmaz Executive VIP felszereltséget és annak mik a különlegességei, hogy találsz-e bennük vezeték nélküli telefontöltőt, hogy mit tud az adaptív tempomat, és hogy mit jelent a TNGA platform, vagy éppen mi az, amit már nem találsz meg az új modellekben – mert a vásárlók visszajelzései alapján kikerültek belőle.

Kattints a videóra a részletekért:
https://www.youtube.com/watch?v=PcFEBKunarg

Ha megtetszett bármelyik új Toyota Corolla keress minket bizalommal!
https://schiller.hu/toyota/markakereskedes

 

Kapcsolódó tartalom