leteszteltuk-az-uj-toyota-rav4-et-schiller-tv

Leteszteltük az új Toyota RAV4-et! Nem csalódtunk az ötödik generációban sem – Tesztközelben

2019.02.12.

1 perc

Sokat vártunk rá, de mindenképp megérte. A Toyota legújabb, ötödik generációs RAV4-e azt hozza, amit elvártunk tőle, és még egy picit többet. Nézd meg legújabb videónkat!


A vadonatúj RAV4 története messzire, egészen az 1994-es évekig nyúlik vissza, amikor a Toyota megalkotta első szabadidő terepjáróját. Az azóta is töretlen sikernek örvendő modell legújabb változatát sokan várták már. Lássuk mik a leginkább szembetűnő változások!

Nincs többé dízel!

A Toyota üzletfilozófiája száműzi soraiból a dízeleket. Ezt most első körben a RAV4 új modellkínálata bizonyítja: megszűntek a dízel erőforrású változatok, helyette hibrid és benzines változatok elérhetőek.
Azok viszont picit izmosabbak lettek. Hibridből 2.5 literes, FWD (218 LE) és AWD (222 LE) meghajtású modellek szerepelnek a kínálatban. Ezen felül kapható benzines változat is 2.0 motorral, 175 lóerővel.

A vezetési élmény mindenek felett

A Toyota mérnökei igyekeztek mindent úgy alakítani, hogy a lehető legnagyobb kényelemben és eleganciában utazhassunk. Ennek érdekében változtattak picit a belsőn is; prémium anyagfelhasználással, és a vezető köré épített műszeregységekkel. Ráadásul ez a modell már TNGA platformra épült, és a hangszigetelés az alváznál kezdődik, így az eddigieknél sokkal kevesebb menetzaj szűrödik be.

Toyota Safety Sense rendszerek felturbózva

A Toyota mindig is nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra, épp ezért modellkínálatukban már az alapcsomagokban is elérhető a Toyota Safety Sense rendszer. Az új RAV4-ben viszont egyedülálló módon találhatunk már sávtartó asszisztenciát, és kerékpáros-felismerő rendszert.

Ha téged is érdekel az új RAV4, jelentkezz hozzánk tesztvezetésre és próbáld ki az elsők között!

Jelentkezem Tesztvezetésre!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is. További érdekes és exkluzív tartalmakért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra.

 

Kapcsolódó tartalom