kiprobaltuk-a-toyota-corolla-touring-sports-ot-schiller-blog

Kényelemre tervezve – Toyota Corolla Touring Sports Tesztközelben

2019.05.07.

1 perc

Kipróbáltuk a Toyota Corolla kombi változatát, a Touring Sports-ot, és kellemeset csalódtunk benne. Ha valaki tágas, kényelmes és szemrevaló autót keres, és még a hibrid hajtás is fontos, akkor ezt a modellt mindenképp ki kell próbálnia!


Nem olyan rég gurult be hozzánk a Toyota legújabb kombija, a Corolla Touring Sports. Azt már első ránézésre láttuk, hogy az autó nem az éppen kifutott Auris Touring Sports kicsit javított verziója, és nem is az unalmasnak bélyegzett Corolla elődöket utánozza. Ez egy teljesen új (méghozzá nagyon előnyös) formát kapott jármű. A morcos orrával, de letisztult fenekével nem hivalkodó, mégis elegáns és vagány autót kapunk. Ebből már ránézésre is egyértelmű, hogy nem csak a családok, hanem a céges flották új kedvencéről beszélhetünk.

A tesztautónk ugyan a legmagasabb felszereltségű hibrid modell volt, így volt benne minden, mi szem szájnak ingere (és még egy picit több is), azonban az alapverziók is már elég gazdagon felszereltek, főként biztonságtechnika terén.

A kétféle hibridhajtással (1.8 literes 122 lóerős, 2.0 literes 180 lóerős), és 1.2 literes turbós, 114 lóerős benzinmotorral kapható Toyota Corolla Touring Sports személyében mindenki megtalálhatja a számításait. De a szavak helyett inkább beszéljenek a képek, lássuk a videót!

Ha téged is érdekel az új Corolla Touring Sports, jelentkezz hozzánk tesztvezetésre és próbáld ki az elsők között!

JELENTKEZEM TESZTVEZETÉSRE!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, és iratkozz fel Youtube csatornánkra, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb tartalmakról! További érdekes és exkluzív tartalmakért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra.

Kapcsolódó tartalom