Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Legfrissebb híreink

Bővebben
Fiat

Stílusos időtállóság - Fiat 500 Collezione limitált kiadás

A Genfben debütált Collezione limitált kiadás hazánkba is megérkezett. A Fiat 500 legújabb verziója kapható hatchback és cabrio kivitelben is. A Fiat 500 Lounge típuson alapuló tavaszi “kollekció” több egyedi fényezéssel is választható, amivel kifejezhetjük egyedi ízlésvilágunkat. Az autó hamarosan elérhető Primavera fehér-szürke, Acquamarina fehér-menta zöld, Gelato fehér, Blu dipinto di Blu kék és elefántcsont színekben.

Bővebben
Fiat

A Fiat embléma története

Madarat tolláról, autót emblémájáról


Már gyerekkorodban messziről felismerted az autót az emblémájáról? Trabant, Lada, Skoda, ezekkel találkoztunk nap, mint nap. Egy-egy nyugati modell begurulása a balatoni strandra óriási szenzáció volt, összegyűlt a fél falu, hogy csodájára járjon. De vajon mindig ugyan az az embléma díszítette az adott autót, vagy ez is változott a dizájnnal folyamatosan? A márkák nagy többségével egyetemben Fiatra is az utóbbi igaz. Az elmúlt közel 120 évben 10 különböző embléma ékesítette az olasz autókat. 

Bővebben
Fiat

Fiat Tipo: funkcionalitás, olasz design és jó ár-érték arány immár harminc éve!

A Fiat Tipo egy fiatalos harmincéves lendületével és tudatosságával néz szembe a jövő kihívásaival, tudva, hogy számos olyan tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyekkel komoly sikerekre számíthat.

Bővebben
Fiat

Az Egyesült Királyság legidősebb Fiat-ja részt vett a London és Brighton közötti veterán autó futamon

Az Egyesült Királyság legidősebb Fiat-ja egy 1899-es Fiat 3,5hp, részt vett a minden évben London és Brighton között megrendezésre kerülő Veterán Autók futamán.

Bővebben
Fiat

Fiat 500 - egy ikon története!

Az olasz autógyár történetének legsikeresebb modelljét a Fiat 500-t (olaszul: Cinquecento) 1957-ben kezdték gyártani Torinóban. Az olaszok a Topolino utódjaként dobták piacra a praktikus kis-négykerekűt, megalkotva a világ első szériagyártású városi kisautóját, mellyel mobilizáltak egy egész nemzetet.