Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 17:00-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Škoda Schiller

Fabia

induló ár már 2 985 100 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az egyedülálló ŠKODA Fabiáról már az első pillantás mindent elmond: erőteljes, dinamikus, öntudatos, de mindig barátságos és szimpatikus. Elegáns vonalvezetésével anélkül mutatja ki erejét, hogy követné a rövidéletű divatos trendeket, így megjelenése mindig egyedi marad. Ez a ŠKODA Fabia önálló arca.

Sikeres elődjével összehasonlítva a ŠKODA Fabia kiforrottabb dizájnnal, és megnövelt külső méretekkel rendelkezik, amely mégsem megy a mozgékonyság és a vezetési élmény kárára. A Fabia belső terének kialakítása nagyságával az utasokat hatalmas meglepetésben részesíti, és maximális kényelmet nyújt.

A markáns elülső rész, a dinamikus vonalvezetés, a sportos részletek- mind az autó karakterét tükrözik, még jobban erősítve egyedi megjelenését. A hétköznapokban számos különleges pillanatot élhet át a ŠKODA Fabiával.

Belső tér

A kiváló minőségű anyagok, és az elsőrangú kidolgozás teszi a belső környezetet kellemessé. Minden műszer nagy alapossággal tervezett, mely magáért beszél.

A Fabia Elegance a modell legvonzóbb felszereltségű változata. A hozzá tartozó Chess belső dizájn választható fekete alapszínben, Onyx-Onyx műszerfallal, vagy (felár nélkül) bézs alapszínben Onyx-elefántcsont műszerfallal. Mindez kiegészül króm díszítőelemekkel, mint például a sebességváltó gombja és takarólapja, a légbefúvó nyílások keretei, valamint a kézifék gombja.

A Fabia legjellemzőbb tulajdonsága a praktikum. Mind az utasok, mind a csomagok számára hitetetlenül tágas teret biztosít. Emellett széles választékban kínálunk praktikus kiegészítőket, amelyekkel még jobban kihasználható a csomagtér, és rendezettebbé tehető az autó.

Technológia

A modell innovatív műszaki megoldásai a motorokban összpontosulnak, melyek kiváló teljesítménye még örömtelibbé teszi az autózást. A turbófeltöltésű 1.2 TSI, 105 LE benzinmotor előnyei a jó vezetési dinamika, az alacsony fogyasztási és széndioxid-kibocsátási értékek. A TSI turbós benzinmotorok rugalmasságukkal, halk működésükkel és gazdaságosságukkal tűnnek ki. A közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel ellátott dízelmotorokat (CR TDI) halk, pontos működés és rendkívül alacsony fogyasztás jellemzi.

A kifejezetten az 1.2 TSI, 105 LE motorhoz kifejlesztett új automata hétsebességes DSG-váltó kényelmes és dinamikus vezetést, valamint üzemanyagtakarékos autózást biztosít.

A négyküllős, multifunkciós bőrkormány, amelyről a rádió és a telefon is vezérelhető, háromküllős sportváltozatban is kapható.

Biztonság

Egy autó biztonságossága kétségkívül a legfontosabb jellemzői közé tartozik. A megújult ŠKODA Fabia biztonsági felszerelései ezért nem csupán megvédik a vezetőt és az utasokat vészhelyzetekben, de azok megelőzésében is segítenek.

A konstrukció, a vezetési jellemzők, a vezető kényelmét biztosító berendezések, a kilátás és a láthatóság mind-mind tartalmaznak olyan megoldásokat, amelyek a maximális biztonságot szolgálják. A biztonság akár 6 légzsákkal is fokozható: a vezető- és utasoldali légzsákkal, az első oldallégzsákokkal és függönylégzsákokkal.

Az eredeti ŠKODA tartozékként kapható gyerekülések biztonságos és kényelmes utazást biztosítanak a legfiatalabb utasoknak, 36 kg-os testsúlyig.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 3 + 6?

Keresse munkatársainkat:

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006

Deák Dorottya

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3004

Károlyi Zsuzsa

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 415-3000

Rakonczás Réka

Értékesítési asszisztens
Tel.: +36 1 415 3001

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3007

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3003

Nagy Gábor

Használt autó értékesítő // Das Welt Auto értékesítő
Tel.: +36 1 415 3015