Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 17:00-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Škoda Schiller

Superb Combi

induló ár már 7 353 960 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az új modell dinamikus és elegáns megjelenése még az eddiginél is tágasabb belsőt takar.

A modell történetében először, az új ŠKODA Superb Combi kétrészes hátsó lámpái az alapfelszereltség részeként LED-technikájúak. A világítótestek szélesebbek és karcsúbbak, mint korábban, egyik részük a karosszériában, másik a csomagtérajtóban kapott helyet.

A Superb arra csábít, hogy ne csak nézze, hanem megismerje. A belső tér tökéletes keveréke az eredetiségnek és a maximális kényelemnek.

Belső tér

Dőljön hátra és süppedjen bele a luxusba. A kormány az Ön kezében van és Ön diktálja a tempót. Lényegtelen, hogy éppen egy üzleti megbeszélésre vagy egy hétvégi családi kiruccanás helyszínére tart.

A Superb Combi egyik legfőbb erénye a tágas térkínálata, melyben elődjéhez képest is javult. A hatalmas belső tér és az akár 1920 literesre is bővíthető csomagtér elsősorban a Volkswagen Csoport moduláris MQB platformjának köszönhető.

A Superb legfőbb erényei között szerepel a tágas térkínálata, amely elődjéhez képest is bővült. Ennek hátterében elsősorban a Volkswagen Csoport moduláris MQB platformjának alkalmazása áll, amely hosszabb tengelytávot, szélesebb nyomtávot és ezzel optimális belső méreteket tesz lehetővé.

Technológia

Az új generációs, közvetlen befecskendezéses turbófeltöltős motorok közül öt benzines (TSI) három pedig dízel (TDI), mindegyikük megfelel az Euro 6 kipufogógáz-szabvány előírásainak. Ha összkerékhajtásra lenne szüksége, az új ŠKODA Superb Combi nem hagyja cserben: két benzines és két dízel változat közül választhat.

Az Új ŠKODA Superb négy új infotainment-rendszert kínál példás kapcsolódással és interneteléréssel. A belépő modell kivételével mindegyik kényelmesen összekapcsolható egy okostelefonnal a SmartLink technika segítségével.

A wifi technológia - összekötve a kínálat csúcsát jelentő Columbus rendszerrel - használható az opcionálisan elérhető nagysebességű internettel is (LTE). A wifivel és az új ŠKODA Media Command alkalmazással akár távolról vezérelheti a Columbus rendszer egyes funkcióit.

Biztonság

A Holttér-figyelő rendszer sávváltás esetén segíti a vezetőt azzal, hogy jelzi, ha egy másik jármű halad az autó holtterében.

A távolsági fényszórók fel- és lekapcsolása helyett a Smart Light Assist úgy irányítja a Bi-Xenon reflektorokat, hogy azok semmilyen esetben se zavarják a szembejövő forgalmat.

Ha az utasvédelemről vagy a biztonságról van szó, akkor az Superb Combi nem ismer kompromisszumokat.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 4 + 6?

Keresse munkatársainkat:

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006

Deák Dorottya

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3004

Károlyi Zsuzsa

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 415-3000

Rakonczás Réka

Értékesítési asszisztens
Tel.: +36 1 415 3001

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3007

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3003

Nagy Gábor

Használt autó értékesítő // Das Welt Auto értékesítő
Tel.: +36 1 415 3015