Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Corsa 3-ajtós

induló ár már 3 085 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az egyedi formájú és hívogatóan attraktív új Corsa közelebb vonz magához. A szemed természetes módon követi a művészien megformált kontúrokat. Sportos hűtőrács, precíziós fényszórók, áramló tetővonalak, erőteljes hátsó arányok. Minden szögből briliáns. ' szobrászat és a német precizitás találkozása.'

Nyomj meg egy gombot, és élvezd a friss levegőt, a napfényt, vagy a holdat és csillagokat! A napfénytető széles nyílása dacára sincs huzat, mivel automatikusan megvéd tőle a légterelő. A fejlett áramvonalas kialakítás és egy speciális tömítés nyitott és zárt állapotban is megakadályozza a szélzajt. Beépített árnyékoló is rendelkezésre áll.

Alakítsd ki a neked tetsző Opel Corsa Color Editiont! Dobd fel az autód sportülésekkel, bőrborítású kormánykerékkel és speciális 16 colos könnyűfém keréktárcsákkal. Válaszd ki a neked tetsző színkombinációkat kívül-belül. Különleges csomagokkal még jobban testre szabhatod az autód.

Belső tér

Exkluzív, művészi kialakítású, csúcsminőségű anyagok és ezüst díszítőelemek vonják magukra a figyelmet. Hívogató, mélyített kialakítású, a hátat jól megtámasztó ülések gondoskodnak a kényelmedről. A klasszikus, kronográf stílusú műszerek, valamint a tökéletesen elhelyezett kijelzők és kapcsolók ösztönös irányítást tesznek lehetővé.

Őrizd meg a hidegvéred és a koncentrációd! Válassz a manuális légkondicionálás vagy az önszabályzó elektronikus klímavezérlés közül, a folyamatosan kellemes hőmérséklet érdekében. Mindkét rendszer hatásos pollenszűrőket alkalmaz.

Bármilyen formájú vagy méretű csomagot vagy rakományt könnyen kezelhetsz az állítható csomagtérpadló segítségével. Engedd le, ha magasabb a rakomány, vagy emeld fel, ha sík raktérpadlót szeretnél.

Technológia

Első osztályú infotainment: csatlakozz könnyedén, beszélj szabadon. Az IntelliLink iOS vagy Android rendszerű készülékekkel működik. Használd a hétcolos érintőképernyőt, a kormánykereket vagy a hangvezérlést. Kihangosítás, audió adatfolyam lejátszása, és még sok minden más lehetséges Bluetooth-kapcsolaton vagy USB-n keresztül.

Mindkét új 1.0 Turbo motorhoz jár az új, sima működésű hatfokozatú sebességváltó, amely csökkenti a fogyasztást és növeli a vezetési élményt. Hamarosan forgalomba kerül az új automatizált Easytronic 3.0 sebességváltó: szokj hozzá a kézi sebességváltó gazdaságosságát kínáló automatikus váltó kényelméhez.

Ülj át kimagasló kényelmet és precíz kezelhetőséget a vadonatúj futóművel. Az első bölcső és az optimalizált hátsó híd jelentős mértékben csökkenti a zajt, a vibrációt és a keménységet. A külön rendelhető sportfutóműves változat még dinamikusabbá teszi az autót.

Biztonság

A prémium kategóriájú Opel Eye az egyik legbiztonságosabb és legfejlettebb vezetőtámogató rendszer, amit valaha autóba szereltek. A jelzőtábla-felismerő felismeri és megjeleníti a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési táblákat. A sávelhagyás-jelző hangjelzéssel figyelmeztet, ha irányjelzés nélkül hagyod el a sávod. A követésitávolság-jelző kijelzi az autó és az előtte haladó jármű közti időbeni távközt.

Vedd könnyedén! A sebességfüggő elektromos szervokormány csökkenti az erőkifejtést, pontosabbá teszi a kormányzást és üzemanyagot takarít meg. Használd a City mód gombot a rásegítés mértékének növeléséhez parkolás vagy kis sebességű manőverezés során.

Maradj ura a helyzetnek csúszós, síkos vagy szennyezett utakon is az ESPPlus segítéségével. A visszagurulás-gátló megakadályozza, hogy hátragurulj, ha leveszed a lábad a fékről, csökkentve az emelkedő stresszét.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Öt + 6?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100