Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Insignia Grand Sport

induló ár már 6 560 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Új mércét teremtő ferdehátú kialakítás, kupé stílusú kontúrok, határozott és kecses vonalak - a sportos megjelenés és a kimagasló aerodinamikai jellemzők ötvözete.

A napfénytető természetes fénnyel árasztja el az autó belsejét, a légterelő pedig védi a huzattól (külön rendelhető a Dynamic és Innovation változathoz).

Az osztályelső IntelliLux LED mátrix-fényszóró biztosítja a megfelelő látást távfénnyel anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt.

Belső tér

Az ergonómiai tanúsítvánnyal rendelkező első ülések segítenek a vezetőnek és az utasoknak elkerülni a hátfájást, valamint fokozzzák a figyelmet és a kényelmet.

A vezető felé enyhén megdöntött műszerektől a külön rendelhető ergonomikus AGR üléseken át a minőségi anyagokig minden a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készült.

Alkalmazkodjon könnyedén az utasok számához és bármilyen méretű rakományhoz. A hátsó rész nagyvonalú méretei és a 490 literes csomagtér minden utazást élménnyé tesznek - mind a vezető, mind az utasok számára.

Technológia

A vakításmentes távfénnyel rendelkező IntelliLux LED Mátrix fényszórók automatikusan tompítják a fénysugarat az úton észlelt más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg - akár 400 méteres látótávolságot biztosítva. A választás az Öné - válassza akár a sportos, manuális hatfokozatú sebességváltót, akár a kifinomult nyolcfokozatú automata változatot, az Insignia mindazon jellemzőkkel rendelkezik, amelyek előbbre juttatják Önt.

Az adaptív sebességtartó automatikus fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket. A szélvédőre vetített kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja tekintetét. Ilyen információk pl. a sebesség, a műholdas navigáció útmutatásai és a vészjelzések.

A hátsó keresztirányú forgalomfigyelő a parkolóhelyről való kitolatáskor figyelmeztet az elhaladó járművekre. Ami korábban láthatatlan veszélyt jelentett, ma már könnyen kezelhető. Üljön be autójába és induljon egyetlen gombnyomással. A kulcs nélküli nyitás és indítás alapfelszerelés az Insigniában.

Biztonság

OnStar Személyi asszisztens: segélyszolgálat, parkolóház-keresés, szállodai szobafoglalás vezetés közben? Kérdezze az OnStart a nap 24 órájában!

Az új Twinster adaptív 4x4 összkerékhajtás még simább és dinamikusabb autózást biztosít a szűk kanyarokban. A kiegyensúlyozott kezelhetőségnek és az aktív nyomatékelosztásnak köszönhetően a kanyarokban sem éri meglepetés.

Az Opel biztonsági technikái a következőket kínálják Önnek: automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel, oldalsó holttérfigyelő, sávtartó asszisztens.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 5 + Kettő?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100