Toyota Schiller

Prius Plug-in Hybrid

induló ár már 12 600 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Mivel a Prius Plug-in egyszerre kínálja egy hibrid és egy elektromos hajtású autó minden előnyét, üzemanyag-fogyasztása hihetetlenül csekély, CO2-kibocsátása ultra-alacsony, és tisztán elektromos hajtással akár 25 kilométert is megtesz. Ösztönösen használható kezelőszerveivel és kiváló minőségű utasterével ez az autó lágy, nyugalmas és magától értetődően élvezetes vezetési élményt kínál.

Minden Toyota-hibrid hajtásáról a benzines és elektromos erőforrások kombinációja gondoskodik. A hagyományos Prius Hybrid és a Prius Plug-in Hybrid közt azonban komoly különbséget jelent a nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor alkalmazása. Ez az akkumulátor mindössze 1,5 óra alatt a háztartási áramhálózatról is feltölthető, így az autó EC (elektromos hajtású) hatótávolsága 2 km helyett akár 25 km is lehet.

A Prius Plug-in Hybrid megőrizte az eredeti Prius jellegzetes, áramvonalas formáját. Ugyanakkor ki is egészíti azt néhány exkluzív dizájn-elemmel, például az ezüstszínű díszítésekkel az autó elején, hátulján és a külső kilincseken. A diszkréten elhelyezett elektromos csatlakozó is egyedi formai megoldás.

Belső tér

A lágy és egyenletes gyorsulás érdekében a benzinmotor és az elektromotorok teljesítményét az innovatív, elektronikus vezérlésű fokozatmentes váltómű (e-CVT) juttatja el a hajtott kerekekhez.

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.

A Head Up Display közvetlenül az Ön látómezejében, a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb adatokat, például a jármű sebességét vagy a navigációs rendszer információit. Így biztonságosabb a vezetés, hiszen tekintetét nem kell elfordítania az útról.

Technológia

Környezetünk törődést igényel. Üppen ezért jó tudni, hogy a Prius Plug-in Hybrid elektromos hajtással (EV) nulla, hibrid üzemmódban (HV) pedig ultra-alacsony károsanyag-kibocsátással közlekedik.

A Plug-in Hybrid rendszer akkumulátora nemcsak nagyobb kapacitású, mint az eredeti Hybrid Synergy Drive (HSD) hajtásé, hanem a külső áramforrásból is feltölthető, ami tovább növeli az autó EV (Elektromos Hajtás) hatótávolságát. A legmodernebb lítium-ion akkumulátorokkal az autó akár 25 kilométert is megtehet tisztán elektromos hajtással.

Erőteljes gyorsításkor kipöröghetnek a hajtott kerekek, ami a tapadás elvesztésével és kisodródással járhat. A TRC ilyenkor automatikusan csökkenti a motor teljesítményét és működésbe hozza a féket, míg a tapadás vissza nem áll.

Biztonság

Az ABS megakadályozza a kerekek blokkolását fékezéskor. Az EBD mindezt a fékerő optimális elosztásával egészíti ki az egyes kerekek közt, kiegyenlítve az eltérő terheléseket. A két rendszer együttes működése hatékonyan segít Önnek, hogy autóját még erős fékezés közben is biztonságosan kormányozhassa.

A VSC+ rendszer segít a vezetőnek megőrizni uralmát a jármű felett, ha a túlságosan nagy kanyarsebesség vagy a csúszós útfelület miatt fennáll a megcsúszás veszélye. Ha a rendszer csúszásveszélyt észlel, automatikusan működteti az egyes kerekek fékjeit, és csökkenti a motor forgatónyomatékát, emellett pedig kormányrásegítéssel támogatja a vezetőt, hogy a helyes íven tartsa a járművet.

A PCS radartechnológiája felismeri az ütközésveszélyt az autó előtt lévő járművekkel vagy útakadályokkal, s ilyenkor számos biztonsági berendezést aktivál. A rendszer fény- és hangjelzést ad, aktiválja a Vészfékasszisztenst (BA), automatikusan megfeszíti a biztonsági öveket, és automatikusan működteti a fékeket, ha a vezető nem kezd el fékezni - így csökken az ütközés ereje és a balesetből származó kár.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 9 + 2?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613