a-legolcsobb-hetszemelyes-auto-dacia-lodgy-teszt-schiller-blog

A legolcsóbb 7 személyes a piacon – Dacia Lodgy Tesztközelben

2019.04.16.

1 perc

Kipróbáltuk a Dacia hétszemélyes favoritját, a Lodgy-t, ami sokoldalúságával, és rendkívül jól és könnyedén variálható belsejével minket teljesen meggyőzött. Tarts velünk legfrissebb tesztkörünkre!


Az autóvásárlásban kulcskérdés az ár/érték aránya, de talán sokaknak jelentősebb az ár. A Dacia köztudottan az alacsony, bárki számára elérhető kategóriában hódít, és kedvező árszabásaival lehetőséget teremt azok számára is, akik korábban elképzelhetetlennek tartották, hogy új autót vásároljanak.

A Dacia Lodgy a márka nagycsaládosok számára is vonzó modellje, ugyanis hétszemélyes változatban is elérhető, méghozzá rendkívül vonzó áron. Az egyterűek piacán ugyanis az átlag indulóár nagyjából pont a Lodgy duplája lenne. A Lodgy-nak köszönhetően viszont sok olyan nagyobb családos is szert tehet új autóra – annak összes pozitívumával, mint a 3 év garancia – akik eddig nem feltétlen engedhették meg maguknak ezt a luxust. Ráadásul a kormány 2,5 milliós támogatásának köszönhetően még egy jól extrázott modell is beleférhet a büdzsébe.

Most a gyártó 1.6 literes benzines, 100 lóerős verzióját fogtuk vallatóra, hogy megnézzük, hogyan teljesít. Nézd meg te is velünk!

Ha téged is érdekel a Dacia Lodgy, akkor jelentkezz hozzánk tesztvezetésre és próbáld ki az elsők között!

JELENTKEZEM TESZTVEZETÉSRE!

További kérdés esetén fordulj bátran kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, és ne felejts el feliratkozni Youtube csatornánkra! További érdekes és exkluzív tartalmakért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra.