megeri-mast-valasztani-dacia-sandero-tesztkozelben-schiller-tv

Tökéletes választás a hétköznapokra! – Dacia Sandero Tesztközelben

2019.02.19.

1 perc

Arra, miként alakul át egy autómárka, a Dacia kitűnő példa. A bizalmatlanságot szépen lassan kezdi felváltani a kíváncsiság a vásárlók részéről, és egyre többen választják ezeket a modelleket. Hogy mi ennek az oka? A Dacia korrekt autókat kínál verhetetlen áron. Nincs játékautós érzet, és ugyan nem akar többnek látszani, mint ami, minden meg van benne, amire szükségünk lehet a hétköznapok során. Mostani tesztünkben a Sandero Stepway kivitelét próbáltuk ki, amivel gondolkozás nélkül kiegyeznénk.


A Dacia Sandero tökéletes választás a hétköznapokra. Megtalálható benne minden, amire szükségünk lehet, elfér benne négy felnőtt is, könnyű vele parkolni a városban, ráadásul a Stepway kivitel miatt egy igazán vagány autót kapunk. Mindezt egy használt autó áráért. Ez azért összességében elég vonzó, nem?

Na de mit is kapunk a pénzünkért?

Egy korrekt városi autót, a mi esetünkben a magasított, Stepway kivitelben, klímával, elektromos ablakokkal és egy rendkívül hasznos multimédiás rendszerrel. Így a Sandero mindazt a praktikumot tudja, amire a hétköznapok során szükségünk lehet. Legyen szó bevásárlásról, vagy családi életről, a Sandero megállja a helyét és pont annyit tud, amennyire szükségünk lehet. A többiről győződj meg Te magad, nézd meg videónkat!

Ha megtetszett a Dacia Sandero, ne habozz, jelentkezz nálunk tesztvezetésre, és próbáld ki! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!

Jelentkezek tesztvezetésre!

Ha szeretnél első kézből értesülni Tesztközelben videóinkról, iratkozz fel Youtube csatornánkra! További érdekes és exkluzív tartalmakért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra!