nyar-vegen-nyilik-a-schiller-auto-csalad-uj-telephelye

A Schiller Autó Család nyár végén nyíló, új bázisán Magyarország egyik legnagyobb autószervize mellett a Lexus Pest is helyet kap!

2021.04.20.

4 perc

2021 óriási mérföldkő cégcsoportunk számára, hiszen heteken belül innovatív, jövőbe mutató megoldásokkal és egy különleges szervizzel nyitja meg kapuit a Schiller cégcsoport vadiúj, minden autós igényt kielégítő főhadiszállása.


Eljött az idő, hogy a Schiller Autó Család magasabb szintre lépjen! Egy évvel ezelőtt nagy fába vágtuk a fejszénket, hogy megmutassuk, hogyan képzeljük el a jövőt: belefogtunk egy olyan komplexum felépítésébe, ahol közös fedél alá kerül a Schiller szalonok nagy része, és megvalósulhatnak azok az innovatív, jövőbe mutató fejlesztések, amiket hely hiányában eddig nem tudtunk kivitelezni.

Már elindult a 150 napos visszaszámlálás, aminek végén a 2020 tavaszán kezdődött zöldmezős beruházásunk a finisébe ér: Újpesten, a Váci út 119-es szám alatt nyílik meg Magyarország egyik legnagyobb egybefüggő autószervize és használtautó kereskedése, valamint a Schiller Opel, a Skoda Schiller, a Toyota Schiller, és az új márka, a Lexus Pest otthona.

Az új telephely 9 ha területet ölel fel a főépület a hozzátartozó parkolókkal és melléképületekkel
Az új telephely 9 ha területet ölel fel a főépület a hozzátartozó parkolókkal és melléképületekkel

Új Schiller bázis – mi így képzeljük el a jövő autós igényeinek kiszolgálását

A Váci út és a Szilas-patak által határolt egykori Hunyadi laktanya és azzal szomszédos területek összevonásával mintegy 86 ezer m2-en valósul meg a 8800 m2-t lefedő, 50 állásos autószerviz és -kereskedés komplexum, amely már idén nyár végétől megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Itt, a Megyeri híd pesti lábánál alakítjuk ki a Schiller Autó Család új bázisát, amely napjaink európai szemléletéhez és a saját jövőbeli elképzeléseinkhez alkalmazkodva költözik a város szélére. Célunk ezzel nemcsak az, hogy még komplexebb szolgáltatást nyújthassunk a Budapesten és az agglomerációban élők számára, hanem az is, hogy olyan innovatív ötleteink is szabad teret kaphassanak, amelyeket hely hiányában eddig nem tudtunk megvalósítani.

A beruházással szeretnénk megmutatni, mi hogyan képzeljük el az elkövetkező évtizedek autós igényeinek kiszolgálását. A maximális vásárlói élményt a jelenleg elérhető, hatékony megoldások, a modern és exkluzív környezet, valamint a megszokottan profi, ügyfélközpontú kiszolgálásunk garantálja majd.

Újpesten, a Váci út 119-es szám alatt nyílik meg a Schiller Autó Család új központja
Újpesten, a Váci út 119-es szám alatt nyílik meg a Schiller Autó Család új központja

50 állásos szerviz 7 márkára, ahol autódat a nap bármelyik szakaszában leteheted vagy felveheted + telephely több mint 200 használtautó számára

Az új Schiller bázison a lehető legsokoldalúbb autós igények kiszolgálására törekszünk majd, természetesen – ahogy eddig is – a tőlünk telhető legmagasabb minőségben. A Schiller csoport irányítását és adminisztratív feladatait ellátó irodai részleg mellett a komplexum különlegessége Magyarország egyik legnagyobb, 7 márkát lefedő autószervize, amelyben a nap 24 órájában leadhatod és felveheted autódat, szerelőink távollétében is biztonságban lesz. A kisebb javításokat, karbantartási feladatokat expressz szerviz szolgáltatásban végezzük el, amit ügyfélvárónkban kényelmesen, akár a szervizelési folyamatokat webkamerán követve várhatsz meg.

A töretlen népszerűségnek örvendő használtautó-telephely is bővül az új helyszínen, hiszen itt több mint 200 db használtautó közül válogathatnak majd vásárlóink.

Épül a Schiller Opel, a Skoda Schiller, a Toyota Schiller, és az új márka, a Lexus Pest új otthona
Épül a Schiller Opel, a Skoda Schiller, a Toyota Schiller, és az új márka, a Lexus Pest új otthona

Kicsitől a nagyig, a középtől a felső kategóriáig: négy Schiller szalon, exkluzív kiszolgálással

Nemcsak a szerviz és a használt autók költöznek az új komplexumba, hanem négy szalonunk is, köztük egy olyan, amilyen még nem volt: a Schiller Opel, a Toyota Schiller és a Skoda Schiller mellett itt nyílik meg Budapest második, és a pesti oldal első Lexus kereskedése, a Lexus Pest. Az új márka beemelésével a Schiller Autó Család immár a teljes autós palettát lefedi a kicsitől a nagyig, a benzinestől a különféle hibrideken át a teljesen elektromosig, az alsó és közép kategóriától a felsőig, a használttól a vadiújig.

50 állásos szerviz épül 7 márkára, ahol autódat a nap bármelyik szakaszában leteheted vagy felveheted
50 állásos szerviz épül 7 márkára, ahol autódat a nap bármelyik szakaszában leteheted vagy felveheted

Újpest, a Schiller Autó Család állandó otthona

Multibrand kereskedésünkben várhatóan közel 200-an fogunk házon belül együtt dolgozni, egy időpontban akár 50 ügyfelet kiszolgálva. A helyszín kiválasztásakor pedig szándékosan tettük le a voksunkat Újpest mellett, hiszen a Schiller Autó Család története is az észak-pesti Váci útról indult: 1991-ben itt nyitott  meg a Schiller Opel és a cég akköri központja. Nagy öröm, hogy ettől a – számunkra történelmi – helyszíntől néhány kilométerre sikerült megtalálnunk azt az új, jóval nagyobb, könnyedén megközelíthető területet, ami nemcsak sokaknak útba esik, de alkalmas arra is, hogy ugyanolyan innovatív kereskedés épüljön fel rajta, mint a Schiller Opel volt a kezdet kezdetén. Így vevőinknek a jövőben is azt nyújthatjuk, amire 40 éve törekszünk: autókat, szeretettel!