Schiller blog

Új lehetőség az autópiacon: ŠKODA Gondoskodás Program

2016.12.13.

3 perc

A számos intelligens megoldás mellett, amellyel a ŠKODA forradalmasította a hétköznapi autózást, ezúttal okos megoldást mutat be a finanszírozásban is. A privát bérlet tervezhető kényelmet kínál, új autót kiszámítható költségekkel, de kötöttségek nélkül.

Skoda Gondoskodás Program
Skoda Gondoskodás Program


Európa-szerte népszerű finanszírozási módszer a privát bérlet, amelyet mostantól a Porsche Lízing segítségével a ŠKODA ügyfelei is igénybe vehetnek. A privát bérlet tulajdonképpen megegyezik az operatív lízinggel, annyi különbséggel, hogy cégek helyett természetes magánszemélyek és egyéni vállalkozók részére is elérhetővé vált. Lényege, hogy 36-48 hónap futamidejű konstrukcióban, fix kamattal, akár önerő nélkül juthat új autó használatához az ügyfél. Az új ŠKODA modell tulajdonosa a lízingbeadó, igény esetén üzembentartója lehet a lízingbevevő, aki a futamidő végén egy másik konstrukció keretében ismét egy új ŠKODA kedvezményes szolgáltatásait, biztonságát és korszerű technikáját élvezheti.

Miért éri meg?

Az ügyfelek – akik lehetnek magánszemélyek, de akár egyéni vállalkozók és őstermelők is – három vagy négy évig ugyanazt a gondtalanságot élvezhetik, mint a cégek. Nem kell gondoskodniuk a CASCO-ról, a szervizről, a téligumi-vásárlásról, a gumicseréről, a gumik tárolásáról, szinte csak tankolniuk kell az autót, amelyet a bérleti konstrukció sajátosságai miatt akár már nulla százalékos önerővel haza vihetnek. Az új Škodával kapcsolatos kiadások tervezhetők, csak a fix havi díjat kell fizetni a választott konstrukció teljes futamideje alatt. Három-négy évente így különösebb egyszeri anyagi megterhelés nélkül cserélhet új autót a vásárló, aki a futamidő végén egyszerűen leadja az autót és egy friss privát bérlet szerződés megkötésével akár azonnal átülhet a legújabb – ebben az akcióban elérhető – Škodába.

Futamidő alatt a havi bérleti díjak (adóváltozásoktól eltekintve) fixek, azaz változatlanok, így a szerviz és gumi költségek többéves árkockázatát , valamint a futamidő végi piaci érték (újraértékesíthetőség) kockázatát is a lízingcég vállalja magára.

A kötelező gépjármű felelősség biztosítás díja változhat, hiszen a KFFB törvény lehetővé teszi a Biztosító számára a KGFB díj módosítását évfordulóval.

Mit tartalmaz a havi bérleti díj?

Az autó használatát, szerviz csomagot, vagyis a kötelező karbantartásokat (például a motorolaj cseréje) és a kopó-forgó alkatrészek cseréjét (fékbetét, izzó, ablaktörlő), a téli- és a nyárigumi-cseréket és az abroncsok tárolását, az adókat, a kötelező biztosítást, a teljeskörű CASCO-t, a forgalomba helyezés díját, Barum téli gumiabroncs szettet, Uniqa kiegészítő balesetbiztosítást, Mol üzemanyag kártyát, amelyet az ügyfél tölthet fel pénzzel és amellyel fizetéskor kedvezményben részesül az üzemanyag kúti árából. A Škoda akciójában ŠKODA Fabia és ŠKODA Fabia Combi (1.2 TSI/90 LE motorral, Ambition felszereltségi szinttel), ŠKODA Rapid és ŠKODA Rapid Spaceback (1.2 TSI/110 LE motorral, Ambition felszereltségi szinttel), ŠKODA Octavia és ŠKODA Octavia Combi (1.4 TSI/150 LE, Style felszereltségi szinttel), ŠKODA Superb és ŠKODA Superb Combi (2.0 TDI/150 LE és 2.0 TDI/150 LE DSG, Style felszereltségi szinttel) választhatók.

OLVASSON TOVÁBB!