Kedvezmény szakmai kamarai tagoknak

Egyedi kedvezmény szakmai kamarai tagok részére.


Opel Corsa

5 ajtós, Enjoy 1,4 (125 LE)

Listaár extrákkal:6 297 000 Ft
Kedvezmény:868 000 Ft
Akciós ár:5 429 000 Ft
Kérjen ajánlatot!

Opel Insignia

Grand Sport Edition 1,5 (140 LE)

Listaár extrákkal:8 220 000 Ft
Kedvezmény:1 341 000 Ft
Akciós ár:6 879 000 Ft
Kérjen ajánlatot!

Opel Mokka X

5 ajtós, Enjoy 1,6 (115 LE)

Listaár extrákkal:6 132 000 Ft
Kedvezmény:803 000 Ft
Akciós ár:5 329 000 Ft
Kérjen ajánlatot!


Ajánlatkérés

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 0 + Négy?


Az akcióban feltüntetett árak egyedi kedvezmény igénybe vétele esetén érvényesek. Az OnSTAR-szolgáltatás opcionális felszereltség, melynek technikai és használati feltételeiről az opel.hu/onstar honlapon tájékozódhat.

A Schiller Autóház Kft. fenntartja a jogot az árak és ajánlatok változtatására, illetve visszavonására. Az ajánlatban szereplő információk nem minősülnek teljes körű tájékoztatásnak, vagy üzleti ajánlatnak, céljuk a figyelem felkeltése. Konkrét árajánlatért és részletes tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedésünkhöz. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk. A meghirdetett akciók egyéb kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az akció a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. A feltüntetett modellek felszereltsége eltérhet az aktuális készleten lévő modellekétől.

Az ajánlatban szereplő modellek kombinált fogyasztása és CO2-kibocsátása megtalálhatóak a www.opel.hu weboldalon. A megjelölt üzemanyag-gazdaságossági adatok csupán tájékoztatási célt szolgálnak. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további tényezők (pl. forgalmi, út-, és időjárási körülmények, a gépkocsi egyedi felszereltsége, terhelése, állapota, a gumiabroncsok, az üzemanyag minősége, a klímaberendezés használata vagy a karbantartás gyakorisága) is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag fogyasztásában és CO2-kibocsátásában. Az Opel emiatt a megadott tájékoztató adatok és a tényleges fogyasztás közötti eltérésből eredő felelősségét kizárja.