Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 17:00-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Škoda Schiller

Kodiaq

induló ár már 6 540 170 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

A KODIAQ egy igazi robosztus SUV modell, amely a ŠKODA különleges kristálydizájnjának elemeit ugyanúgy magán hordozza, mint a többi modellünk a palettán.

Az új ŠKODA KODIAQ robosztus dizájnja egyedülálló és ezt tovább fokozzák a ŠKODA kínálatában először megjelenő full LED fényszórók.

A vadonatúj ŠKODA KODIAQ lenyűgöző hatást kelt az erőteljes dizájn, a magas fokú funkcionalitás és innovatív technológiai megoldások kombinációjának köszönhetően.

Belső tér

A KODIAQ rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével és belső tere is hozza a Škodától már megszokott tágasságot, viszont a KODIAQ az első olyan ŠKODA modell, amely akár 7 üléssel is választható.

A SUV típusra jellemző robosztusság nem csak a külső dizájnban, hanem a belső térben is megjelenik. Ráadásul az infotainment egység már akár 9"-os méretben is rendelhető.

A ŠKODA népszerű okos megoldásainak köre bővül a KODIAQ érkezésével, ugyanis a KODIAQ modellben debütál az ajtók élvédelme és az alváskényelmi csomag.

Technológia

A KODIAQ másik nagy újdonsága a ŠKODA Connect szolgáltatás, amelynek segítségével okostelefonunkat össze tudjuk kapcsolni az autónkkal. A KODIAQ olyan innovatív segédrendszerekkel érkezik, mint az Area View kamerarendszer vagy a vontatmány asszisztens.

Az új ŠKODA KODIAQ motorkínálatában számos összkerékmeghajtásos típus található, amelyek akár automata DSG váltóval is kombinálhatók.

A Superb modellben már megismert virtuális pedál a Kodiaq-hoz is elérhető, ráadásul már nem csak az ajtó nyitására, hanem zárására is képes. Az új mobilbox-nak köszönhetően a kompatibilis okostelefonok már vezeték nélküli töltése is lehetséges az új KODIAQ-ban.

Biztonság

Ha biztonságról van szó, az új ŠKODA KODIAQ nem köt kompromisszumokat, egyszerűen csak bámulatos biztonságtechnikát vonultat fel. A KODIAQ új biztonsági megoldásai közé a elektronikus gyerekzár és a prediktív gyalogosvédelem tartozik.

Ennek az innovációnak köszönhetően nem szükséges leszerelni a vonóhorgot használat után, s mégsem rontja autójának stílusos megjelenését. Ráadásul a KODIAQ-ban a vonóhorog kioldása már elektronikusan működik.

A ŠKODA Connect részét képező Proaktív szolgáltatásokhoz tartozik a vészhívási funkció, amellyel baleset esetén egy gombnyomással vagy akár automatikusan értesíthetjük az illetékes szerveket.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 5 + Négy?

Keresse munkatársainkat:

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006

Deák Dorottya

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3004

Károlyi Zsuzsa

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 415-3000

Rakonczás Réka

Értékesítési asszisztens
Tel.: +36 1 415 3001

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3007

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3003

Nagy Gábor

Használt autó értékesítő // Das Welt Auto értékesítő
Tel.: +36 1 415 3015