Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 07:30-tól 16:30-ig márkakereskedésünk és márkaszervizünk nyitva tart.

Toyota Schiller

Aygo

induló ár már 2 670 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Az AYGO friss, vibráló dizájnja kitűnik a tömegből. Az izgalmas, új formavilágú autó látványos első x-eleme, erőteljes, mégis játékos vonalvezetése és merész dupla buborék kabinteteje ötféle, igencsak eltérő egyéniséget takar: az x, az x-play, az x-cite, az x-clusive és az x-wave változatokat.

A mérnökeink igazi varázslók. Az AYGO kívülről kompaktnak tűnhet, ám az intelligens tervezésnek köszönhetően utastere lenyűgözően tágas teret kínál négy személynek, és a csomagok is bőven elférnek. Az AYGO új futóműve még simábban gördül, a 4,8 méteres fordulókörrel pedig nem létezik többé túl keskeny utca és túl szűk forduló. A fürgén mozgó AYGO volánja mögött ülve minden utazás igazi élvezet.

Mérnökeink kemény edzésre fogták az egyébként is takarékos háromhengeres motort, tökéletesítve gázcseréjét, és csökkentve belső súrlódásait. Így az erőforrás még lelkesebben reagál a gázparancsra, CO2-kibocsátása pedig alacsonyabb lett.

Belső tér

Az Aygo nem csak kívülről megnyerő. Az autó belső arculatát a saját igényeidhez alakíthatod . Csatlakozhatsz okostelefonoddal az új, színes X-touch multimédia rendszerhez vagy használhatod a hátsó kamerát a könnyebb manőverezéshez.

Az elektromos szervokormány csökkenti az első kerekek elfordításához szükséges kormányerőt, emellett pedig mérsékli az üzemanyag-fogyasztást, és - különösen lassú haladáskor - megkönnyíti az autó irányítását.

Ha nem akarod te összeállítani, akkor válassz a limitált szériáink közül. Lehetőséged van megválasztani az autó elején található X betét, a légbeömlő körüli burkolat és a belső konzolok színeit. Rengeteg lehetőség, de a végeredmény ugyanaz: jól fogod magad érezni

Technológia

Az 1,0 literes VVT-i benzinmotor ultrakönnyű, kisméretű erőforrás. A háromhengeres motor fürgén mozgatja az autót, csekély üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett.

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.

A tolatókamerával biztonságosabb a hátramenet: a tisztán látható, színes képen azonnal felismerhetők a rejtett akadályok, s így egyszerű a parkolás.

Biztonság

Az ABS megakadályozza a kerekek blokkolását fékezés közben, fenntartva ezzel az abroncsok tapadását, csökkentve a kisodródás veszélyét, és fenntartva az autó irányíthatóságát vészfékezés esetén is.

A mindegyik kerékben megtalálható szelepszenzorok folyamatosan ellenőrzik az abroncsok nyomását. Ha a nyomás értéke az ajánlott szint alá esik, a műszerfalon figyelmeztető fényjelzés jelenik meg. A rendszer használatával nemcsak az autózás válik biztonságosabbá, hanem a gumiabroncsok élettartama is nő, valamint az üzemanyag-fogyasztás is kedvezőbb lesz.

Az autóban hat légzsák óvja a bent ülők testi épségét: SRS légzsákok a vezető és az első utas előtt, oldallégzsákok az első üléseknél, valamint az utastér teljes hosszában végighúzódó függönylégzsákok.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Kettő + 8?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Rakonczás Ágnes

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613