A Bér-Elek Flotta és Autópark Kezelő Kft. személy- és haszongépjárművek tartós bérletével és flottakezelésével foglalkozik, a Schiller Autó Családdal (értékesítés, szerviz: Schiller Opel, Toyota Schiller, Škoda Schiller, Fiat Schiller, Schiller Használtautó, Schiller Karambolos Centrum) együttműködve.

Működésünket 2007-ben kezdtük el tapasztalt szakembergárdával. Ügyfélkörünket alapvetően jól prosperáló kis- és középvállalkozások képezik, de akár az 1-1 autós cégek és a nagyobb flottával rendelkező multinacionális vállalatok is megtalálhatók nálunk.

A Bér-Elek Flotta és Autópark Kezelő Kft. profiljába tartozik - a tartós bérlet, flottakezelés mellett - a klasszikus autóbérlés is, Magyarországon és Ausztriában. Vállalati filozófiánk a minőségi szolgáltatás. Alapvető célunk az ügyfelek cégautó igényének kielégítése, bármely, a gépjármű használatához kapcsolódó probléma megoldása.

Schiller autó lízing

Tartós bérlet, avagy az operatív lízing

Új gépjármű(vek)re van szüksége, de rendelkezésre álló forrásait nem szeretné járműparkba fektetni? Az operatív lízinggel költségkímélő, transzparens megoldást kínálunk a flotta finanszírozására és kezelésére.

  Kattintson ide a részletekért!

Schiller flottakezelés

Komplex flottakezelés

Márkafüggetlen flottakezelőként, bérautós szolgáltatására alapozva teljes körű autópark kezelést végzünk, amely magába foglalja a finanszírozást, a biztosítást és az ún. full-service szolgáltatást is.

  Kattintson ide a részletekért!Pegazus díj a fejlődő vállalkozásoknak

Pegazus díj

Cégünk 2011-ben elnyerte a Pegazus Díjat, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásainak rangos elismerését!

  Bővebben

Gumi szerviz partnerünk

Internetes bejelentkezés

Gumiátalányos partnereink az Abroncs Kereskedőház Kft. online felületén keresztül jelentkezhetnek be gumiszervizre.


  Tovább

Baleset esetére

Tudnivalók baleset esetén

Hasznos információk a tudnivalókról belföldön és külföldön - ha már megtörtént a baj.  Olvasson tovább

Schiller flotta partnereinknek

Partnernet

Intézze flottaszámláit kényelmesen, csak egy pár kattintással!
  Tovább