Hírek

Bővebben
Toyota

5 tipp, hogy miért érdemes Plug-In Hybrid autót választani?

Ahogy az előző írásunkban ígértük, ebben a cikkünkben kifejtjük, hogy többek között milyen okokból tartják nagyon sokan a jelenleg kapható hajtásrendszerek közül a legmegfelelőbbnek a Plug-in hybrid megoldást. 

Bővebben
Toyota

Tankkal terepen... Toyota Hilux menetpróba

Tankkal terepen...

Szerző: Schiller Márk

Nemrég a méltán híres Toyota Hiluxot volt szerencsém élesben, terepen kipróbálni. Egy legendás ikonról van szó, hiszen több mint 50 éve létezik ez a modell, ráadásul 18 milliónál is több darabot értékesítettek belőle világszerte. Már sokszor szemeztem vele, de még sose volt lehetőségem kipróbálni. Hát megtettem (rendesen összekoszoltam), össze is szedem nektek gondolataimat.

Bővebben
Opel

Kiváló autók a családnak, kompromisszumok nélkül - Opel Mokka X

Az előző X sorozatos cikkünkben elkezdtük bemutatni az Opel X Széria tagjait, amelyek kiválóan teljesítenek a szabadidőautó szegmensben a családosok szolgálatában is. A három részes cikkünk ezen részében bemutatjuk az Opel Mokka X-et, mint kiváló megoldást egy kisebb vagy közepes méretű család számára.

Bővebben
Opel

Kiváló autók a családnak, kompromisszumok nélkül - Opel Crossland X

A családosok részére három olyan szabadidő autó is a rendelkezésre áll az Opel X Széria keretein belül, amelyekkel azon túl, hogy hozzák az elvárt és mára már alapvetőnek szánt kényelmi-funkciókat és tulajdonságokat, dögösek és élmény őket vezetni.

Bővebben
Skoda

A nagy medvével az osztrák Alpokban – Kodiaq menetpróba

A nagy medvével az osztrák Alpokban – Kodiaq menetpróba

Szerző: Schiller Márk

Tavaly, amikor leforgattam a Schiller TV Tesztközelben adásának negyedik epizódját a Kodiaqal sajnos nem volt túl sok időm kipróbálni, promt tapasztalatokat osztottam meg. Most viszont épp ellenkező a helyzet. Négy napon keresztül vezettem (persze megszakításokkal..), több órán át utaztam benne. Fel is sorolom nektek tapasztalataimat.

Bővebben
Fiat

Stílusos időtállóság - Fiat 500 Collezione limitált kiadás

A Genfben debütált Collezione limitált kiadás hazánkba is megérkezett. A Fiat 500 legújabb verziója kapható hatchback és cabrio kivitelben is. A Fiat 500 Lounge típuson alapuló tavaszi “kollekció” több egyedi fényezéssel is választható, amivel kifejezhetjük egyedi ízlésvilágunkat. Az autó hamarosan elérhető Primavera fehér-szürke, Acquamarina fehér-menta zöld, Gelato fehér, Blu dipinto di Blu kék és elefántcsont színekben.

Bővebben
Toyota

Full Hybrid kontra Plug-in Hybrid

Sokak szerint napjainkban alapvetően a Plug-in hibrid hajtáslánc a legpraktikusabb a jelenleg kapható megoldások között. Egy olyan megoldásként emlegetik, amely jelenleg a legkompromisszummentesebb. Hogy miért gondolják ezt sokan így (köztük számos szakértőt beleértve), arra a következő cikkben visszatérünk, viszont előtte fussuk át, hogy valójában milyen különbségek vannak a full hybrid és a plug-in hybrid technológia között.

Bővebben
Fiat

A Fiat embléma története

Madarat tolláról, autót emblémájáról


Már gyerekkorodban messziről felismerted az autót az emblémájáról? Trabant, Lada, Skoda, ezekkel találkoztunk nap, mint nap. Egy-egy nyugati modell begurulása a balatoni strandra óriási szenzáció volt, összegyűlt a fél falu, hogy csodájára járjon. De vajon mindig ugyan az az embléma díszítette az adott autót, vagy ez is változott a dizájnnal folyamatosan? A márkák nagy többségével egyetemben Fiatra is az utóbbi igaz. Az elmúlt közel 120 évben 10 különböző embléma ékesítette az olasz autókat. 

Bővebben
Toyota

Megérkezett az új Auris - Genfi Autószalon

A 2018-as Genfi Autószalonon bemutatkozó harmadik generációs Auris dinamikusabb külső formatervvel lép reflektorfénybe. Az autó motorkínálatában megjelenő vadonatúj 2,0 literes full hybrid hajtás tökéletesen példázza a Toyota új, kettős hibrid-stratégiáját.

Bővebben
Skoda

TÖRTÉNETE LEGJOBB FEBRUÁRI EREDMÉNYÉT ÉRTE EL A ŠKODA AUTO

Világszerte összesen 92 800 gépkocsit szállított ki ügyfeleinek február folyamán a ŠKODA AUTO, ami 14,3 százalékos növekedésnek felel meg a tavalyi év azonos időszakához (2017 február: 81 200) viszonyítva. A vállalat ezzel 123 éves története legjobb februári eredményét érte el.